БЕСПЛАТНИ УСЛУГИ

Со Технички преглед и регистрација на вашето патничко моторно возило добивате ВАУЧЕР за користење БЕСПЛАТНИ УСЛУГИ
zasteda.png
Бесплатно шлепување до 20 км на дефектно или оштетено патничко возило во сообраќајна незгода локал-подрачје на поранешна општина Гевгелија

Купонот не важи за шлепување надвор од локално ниво*
(* Под локално ниво се подразбира подрачје на поранешна општина Гевгелија (Гевгелија, Миравци, Богданци и Дојран);
(* Бесплатната услуга не важи и доколку возилото кое треба да се шлепува се наоѓа надвор од горенаведеното подрачје.)
Бесплатна замена на маслото во моторот (само за патнички возила) во авто сервиси: “Парк“ и “Форс Плус“ во Гевгелија и “Бакал“ во Негорци
Бесплатно балансирање на 2 гуми - тркала (само за патнички возила) во авто сервиси: “Парк“ и “Форс Плус“ во Гевгелија и “Бакал“ во Негорци
ПОТРЕБНА ВИ Е ПОМОШ НА ПАТ
0
/7
196
00389 2 3181 196
Повикај од Македонија
Повикај од странство

НАЈНОВИ ПОСТОВИ ОД НАШИОТ БЛОГ

АМСМ ПАРТНЕРИ ВО ГЕВГЕЛИЈА

©2017 АМД ДИЧО ПАНОВ Гевгелија. Сите права се заштитени. Дизајнирано од: epoha

Search