Бесплатни услуги

Бесплатни услуги

Дали сте корисник на бесплатните услуги што ги нуди Авто мото друштвото?

  • Бесплатно подесување на светлото на фаровите
  • Бесплатна проверка на издувните гасови на дизел и бензинските мотори
  • Бесплатна проверка на предниот и задниот трап и системот за кочење на возилото
  • Бесплатно шлепување до 20 км на дефектно или оштетено патничко возило во сообраќајна незгода локал-подрачје на поранешна општина Гевгелија (Гевгелија, Миравци, Богданци и Дојран. Бесплатната услуга не важи доколку возилото кое треба да се шлепува се наоѓа надвор од горенаведеното подрачје).
  • Бесплатна замена на маслото во моторот (само за патнички возила) во авто сервиси: “Парк“ и “Форс Плус“ во Гевгелија и “Бакал“ во Негорци
  • Бесплатно балансирање на 2 гуми - тркала (само за патнички возила) во авто сервиси: “Парк“ и “Форс Плус“ во Гевгелија и “Бакал“ во Негорци

За вашите пари најмногу бесплатни услуги. Ова го има само во Авто Мото Друштво Дичо Панов Гевгелија Станица за технички преглед наспроти Мотел Вардар.

Date

24 May 2017

Tags

Пост
©2017 АМД ДИЧО ПАНОВ Гевгелија. Сите права се заштитени. Дизајнирано од: epoha

Search