Осигурување од автомобилска одговорност и Зелен картон

Осигурување од автомобилска одговорност и Зелен картон

Наместо да губите време за посета на осигурителна компанија, завршете ја работата на едно место.

При технички преглед на Вашето моторно возило снабдете се со Осигурување од автомобилска одговорност и Зелен картон во Станицата за технички преглед на АМД Дичо Панов Гевгелија наспроти Мотел Вардар.

Работно време Понеделник-петок од 07-16 часот, Сабота од 08-12 часот.

Date

24 May 2017

Tags

Пост
©2017 АМД ДИЧО ПАНОВ Гевгелија. Сите права се заштитени. Дизајнирано од: epoha

Search