МОЈ ИЗБОР СТАНИЦА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД АМД “ГЕВГЕЛИЈА“ - Гевгелија СТАНИЦА ЗА ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД МОЈ ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД! ГРИЖАТА ЗА ИСПРАВНОСТА НА ВАШЕТО ВОЗИЛО ПРЕПУШТЕТЕ НИ ЈА НАМ! МОЈА ШЛЕП СЛУЖБА! ВО ОПШТИНИТЕ: ГЕВГЕЛИЈА | БОГДАНЦИ | ДОЈРАН | ВАЛАНДОВО ДО 40км БЕСПЛАТЕН ШЛЕП ВО СЛУЧАЈ НА ДЕФЕКТ ИЛИ СООБРАЌАЈНА НЕЗГОДА

Стручни објави

Бесплатни услуги

Со Технички преглед и регистрација на вашето патничко моторно возило добивате ВАУЧЕР за користење БЕСПЛАТНИ УСЛУГИ

Бесплатно шлепување до 20 км на дефектно или оштетено патничко возило во сообраќајна незгода локал-подрачје на поранешна општина Гевгелија Купонот не важи за шлепување надвор од локално ниво* (* Под локално ниво се подразбира подрачје на поранешна општина Гевгелија (Гевгелија, Миравци, Богданци и Дојран). (* Бесплатната услуга не важи и доколку возилото кое треба да се шлепува се наоѓа надвор од горенаведеното подрачје.)

Бесплатна замена на маслото во моторот (само за патнички возила) во авто сервиси: “Парк“ и “Форс Плус“ во Гевгелија и “Бакал“ во Негорци

Бесплатно балансирање на 2 гуми - тркала (само за патнички возила) во авто сервиси: “Парк“ и “Форс Плус“ во Гевгелија и “Бакал“ во Негорци.

ПОТРЕБНА ВИ Е ПОМОШ НА ПАТ

24/7

196

Повикај од Македонија

00389 2 3181 196

Повикај од странство

Новости

Услуги