Работно време

Понеделник – Петок
од 07:00ч до 16:00ч

Сабота
од 08:00ч до 12:00ч

ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМЕ

Телефон

Администрација 034 213 987
Технички преглед 034 218 987

Локација

Филип Втори Македонски бр.8 1480 Гевгелија, Македонија

Испрати порака

amd@amdgevgelija.mk