Search

EUROPE PREMIUM– АМСМ ЧЛЕНСТВО

Амд Гевгелија – EUROPE PREMIUM- АМСМ ЧЛЕНСТВО 

https://www.facebook.com/amdgevgelija/https://www.facebook.com/amdgevgelija/ 

АМД Гевгелија – EUROPE PREMIUM- АМСМ ЧЛЕНСТВО 

Амд Гевгелија – соработка со амсм услуги

https://www.facebook.com/amdgevgelija/ 

АМСМ ЧЛЕНСТВО  

 

ЕВРОПА ПРЕМИУМ

ЧЛЕНСТВО И ВО ЕВРОПА ИСТО КАКО ДОМА!

БИЗНИС

ЧЛЕНСТВО И ВАШИОТ БИЗНИС НИКОГАШ НЕМА ДА ЗАСТАНЕ!

ЕВРОПА ПРЕМИУМ

ЧЛЕНСТВО И ВО ЕВРОПА ИСТО КАКО ДОМА!

БИЗНИС ЕВРОПА ПРЕМИУМ

ЗА БЕЗГРИЖНИ СЛУЖБЕНИ ПАТУВАЊА!– Центар за возила, врши активности и услуги кои се однесуваат на возилата, нивното одобрување, проверка на безбедносните карактеристики, еколошките подобрувања, исплонетост на услови за вршење дејност и други услуги во врска со моторните и приклучни возила.АМД “Гевгелија“ – Гевгелија во соработка со АМСМ Услуги – Центар за возила, врши активности и услуги кои се однесуваат на возилата, нивното одобрување, проверка на безбедносните карактеристики, еколошките подобрувања, исплонетост на услови за вршење дејност и други услуги во врска со моторните и приклучни возила.А

Центар за возила, врши активности и услуги кои се однесуваат на возилата, нивното одобрување, проверка на безбедносните карактеристики, еколошките подобрувања, исплонетост на услови за вршење дејност и други услуги во врска со моторните и приклучни возила.АМД “Гевгелија“ – Гевгелија во соработка со АМСМ Услуги – Центар за возила, врши активности и услуги кои се однесуваат на возилата, нивното одобрување, проверка на безбедносните карактеристики, еколошките подобрувања, исплонетост на услови за вршење дејност и други услуги во врска со моторните и приклучни возила.

ЕВРОПА ПРЕМИУМ

ЧЛЕНСТВО И ВО ЕВРОПА ИСТО КАКО ДОМА!

БИЗНИС

ЧЛЕНСТВО И ВАШИОТ БИЗНИС НИКОГАШ НЕМА ДА ЗАСТАНЕ!

ЕВРОПА ПРЕМИУМ

ЧЛЕНСТВО И ВО ЕВРОПА ИСТО КАКО ДОМА!

БИЗНИС ЕВРОПА ПРЕМИУМ

ЗА БЕЗГРИЖНИ СЛУЖБЕНИ ПАТУВАЊА!

 

АМСМ ЧЛЕНСТВО 

Центар за возила, врши активности и услуги кои се однесуваат на возилата, нивното одобрување, проверка на безбедносните карактеристики, еколошките подобрувања, исплонетост на услови за вршење дејност и други услуги во врска со моторните и приклучни возила.АМД “Гевгелија“ – 

Гевгелија во соработка со АМСМ Услуги – Центар за возила, врши активности и услуги кои се однесуваат на возилата, нивното одобрување, проверка на безбедносните карактеристики, еколошките подобрувања, исплонетост на услови за вршење дејност и други услуги во врска со моторните и приклучни возила.  ЕВРОПА ПРЕМИУМ

ЧЛЕНСТВО И ВО ЕВРОПА ИСТО КАКО ДОМА!

БИЗНИС

ЧЛЕНСТВО И ВАШИОТ БИЗНИС НИКОГАШ НЕМА ДА ЗАСТАНЕ!

ЕВРОПА ПРЕМИУМ

ЧЛЕНСТВО И ВО ЕВРОПА ИСТО КАКО ДОМА!

БИЗНИС ЕВРОПА ПРЕМИУМ

ЗА БЕЗГРИЖНИ СЛУЖБЕНИ ПАТУВАЊА!

Амд Гевгелија -EUROPE PREMIUM- АМСМ ЧЛЕНСТВО 

Амд Гевгелија – EUROPE PREMIUM – АМСМ ЧЛЕНСТВО

ЕВРОПА ПРЕМИУМ

ЧЛЕНСТВО И ВО ЕВРОПА ИСТО КАКО ДОМА!

Europe Premium членството е наменето за физички лица и Ви овозможува членските услуги да ги користите и кога управувате со сопствено и кога управувате со туѓо моторно возило. Возилото треба да е уредно регистрирано, со македонски регистарски таблички и да гласи на физичко лице, односно членството се однесува на зачленетото лице, а не на возилото. Членскиот пакет важи за патнички моторни возила и лесни комерцијални возила, со следниве карактеристики:

  1. Вкупна маса до 3,5тона и
  2. Вкупна должина од преден браник до задна осовина 3,5м

Доколку првпат се зачленувате или имате прекин во членството подолг од 30 дена, тогаш бесплатните услуги за пренос на возило во случај на дефект и сообраќајна незгода може да ги користите после 7 дена.

ПОМОШ НА ПАТ И ШЛЕПУВАЊЕ ВО МАКЕДОНИЈА
Europe Premium
БЕСПЛАТЕН ПРЕНОС НА ВОЗИЛО ВО СЛУЧАЈ НА ДЕФЕКТ (сметано во двете насоки)
200 км
БЕСПЛАТЕН ПРЕНОС НА ВОЗИЛО ВО СЛУЧАЈ НА ДЕФЕКТ ДО 40 КМ (сметано во двете насоки) ЗА ДОНЕСЕНО ВОЗИЛО ВО СЕРВИС НА АМСМ (само за механички оштетувања на возилото и во АМСМ сервисите во Скопје, Велес и Кичево)(само за механички оштетувања на возилото и во АМСМ сервисите во Скопје, Велес и Кичево)
БЕСПЛАТЕН ПРЕНОС НА ОШТЕТЕНО ВОЗИЛО ВО СООБРАЌАЈНА НЕЗГОДА
Неограничено во км
ДОПОЛНИТЕЛЕН ПРЕНОС НА ВОЗИЛО ПО ПОВЛАСТЕНА ЧЛЕНСКА ЦЕНА
Неограничен број
БЕСПЛАТНА ПОМОШ НА ПАТ (дупната гума, дотур на гориво, стартување на возило)
БЕСПЛАТНО ИЗВЛЕКУВАЊЕ КАДЕ ТЕХНИЧКИ Е МОЖНО
ПОМОШ НА ПАТ И ШЛЕПУВАЊЕ ВО ЕВРОПА

БЕСПЛАТЕН ПРЕНОС НА ВОЗИЛО ВО СЛУЧАЈ НА ДЕФЕКТ ИЛИ ПОТРЕБА ОД ПОМОШ НА ПАТ

200 €

БЕСПЛАТЕН ПРЕНОС НА ОШТЕТЕНО ВОЗИЛО ВО СООБРАЌАЈНА НЕЗГОДА

400 €
ГРИЖА ЗА ЧЛЕН ВО МАКЕДОНИЈА

 ПОКРИВАЊЕ НА ПАТНИ ТРОШОЦИ ЗА ЧЛЕНОТ

1000 ден.

БЕСПЛАТЕН ТРАВЕЛ ИНФО-СЕТ: ПАТНА КАРТА, РУТА И ИНФОРМАТОР ЗА ЗЕМЈАТА И СТРАНСТВО

ГРИЖА ЗА ЧЛЕН ВО ЕВРОПА

БЕСПЛАТНО ПАТНИЧКО ОСИГУРУВАЊЕ СО ПОКРИТИЕ ОД 20 ДЕНА СО ВАЖНОСТ ОД 365 ДЕНА НА ТЕРИТОРИЈА НА ЦЕЛА ЕВРОПА

ПОКРИВАЊЕ НА ПАТНИ ТРОШОЦИ ЗА ЧЛЕНОТ, ИЛИ ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ И БЕСПЛАТНО КОРИСТЕЊЕ НА РЕНТ-А-КАР ВОЗИЛО

200 €
ЗАШТЕДА СО АМСМ ЧЛЕНСКА  КАРТИЧКА

АМСМ ПАРТНЕР ПРОГРАМА ЗА ПОПУСТИ ВО МАКЕДОНИЈА

„SHOW YOUR CARD“- ИНТЕРНАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ПОПУСТИ ВО ЕВРОПА

CCI – КАМПИНГ КАРТИЧКА ЗА ПОПУСТИ НИЗ ЕВРОПА (СО ДОПЛАТА ОД 600 ДЕН)

ЧЛЕНСКО СПИСАНИЕ КЛУБ МОБИЛИТИ

 МЕСЕЧНО ИЗДАНИЕ ВО ПЕЧАТЕНА ИЛИ ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА

ВРЕДНОСТ НА АМСМ ЧЛЕНСКИТЕ УСЛУГИ
80.500 ден.
ЦЕНА НА АМСМ ЧЛЕНСКИОТ ПАКЕТ
2.990 ден.