Search

Авто гуми со проверен квалитет

Потребни Ви се нови гуми ??? Во Автосервисот на АМД Гевгелија во секое време може да снабдите со гуми за патнички моторни возила со проверен квалитет од брендовите SAVA и Sailun.

          АМД Гевгелија на задоволство на своите потрошувачи за купените гуми од Автосервисот обезбедува бесплатна монтажа, балансирање и вентил за секоја гума.

Технички Преглед

Play Video

Сервис на Возила

Play Video

Последни Информации