Гевгелија ВЕЛО Град

Божиќна акција

Патеката во иднина граѓаните ќе може да ја користат за рекреативно возење на велосипед, пешачење и трчање.

Повеќе »

Презентација на Проектот Гевгелија Вело град

Проектот за промоција на велосипедизмот и интересите на велосипедистите има за цел да укаже на одредени состојби како и зголемени потреби со крајна цел создавање на подобри услови за велосипедистите во Општина Гевгелија.

Повеќе »

АКТИВНОСТИ

Активностите на АМД Дичо Панов Гевгелија за реализација на проектот Гевгелија Вело град продолжуваат со

Повеќе »

ЈАВЕН ПОВИК бр.5

 За ангажирање на механизација АМД Дичо Панов Гевгелија преку проектот  Гевгелија – Вело град кој

Повеќе »

ЈАВЕН ПОВИК бр.4

За изработка мултимедијално анимирано 3D видео Општи одредби   1.1 Набавувач: АМД Дичо Панов Гевгелија

Повеќе »

Јавен Повик Бр.2 Изработка На Елаборат За Поставување На Урбана Опрема

АМД “ДИЧО ПАНОВ” Гевгелија преку проектот “Гевгелија-Вело град” кој се спроведува во рамки на Регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан 2 (ReLOaD2), финансирана од Европска Унија, а спроведена од Програмата за развој на Обединетите нации (UNDP) објавува.

Повеќе »

Јавен Повик Бр.1 Изработка На Кратко Видео И Презентација

АМД “ДИЧО ПАНОВ” Гевгелија преку проектот “Гевгелија-Вело град” кој се спроведува во рамки на Регионалната програма за локална демократија во Западен Балкан 2 (ReLOaD2), финансирана од Европска Унија, а спроведена од Програмата за развој на Обединетите нации (UNDP) објавува.

Повеќе »