Search

БЕСПЛАТНИ УСЛУГИ ДО 4.000 ДЕНАРИ

Се прашувате КАКО? Одговорот е едноставен, со технички преглед на Вашето патничко моторно возило во Станицата за технички преглед на АМД Гевгелија во зависност од Вашите потреби во текот на регистрационата година може да користите бесплатни услуги и да заштедите до 4000,00 денари а можеби и повеќе.

Ќе заштедите доколку ја искористите бесплатната услуга балансирање на 2 гуми, ќе заштедите и доколку си купите гуми од автосервисот зошто монтажата балансирањето и вентилите за нив се бесплатни. Ќе заштедите доколку сакате да извршите промена на улје и филтер за улје, купеното улје и филтер од автосервисот бесплатно се заменува. Доколку пак возилото Ви останало дефект или сте го оштетиле во сообраќајна незгода повторно сме тука за Вас возилото бесплатно ќе се шлепува 40 километри. И да не заборавиме ако за вашето технички прегледано возило во Станицата за технички преглед на АМД Гевгелија користите услуги во Автосервисот на друштвото за секоја услуга што е врзана со работна рака добивате 20% попуст.

Изборот е Ваш, но сепак „Проверете зошто сме најквалитетни и нудиме најмногу“.

Технички Преглед

Play Video

Сервис на Возила

Play Video

Последни Информации