Зголемена понуда на гуми за патнички моторни возила

На барање на Нашите потрошувачи Автосервисот на АМД Гевгелија ја зголеми својата понуда на гуми за патнички моторни возила со брендовите TIGAR и LEAO.
Брендовите TIGAR и LEAO се добро познати поради фактот што нудат висок квалитет и пристојна цена.
АМД Гевгелија за купените гуми од Автосервисот обезбедува бесплатна монтажа, балансирање и вентил за секоја гума на задоволство на своите потрошувачи.

Print Friendly, PDF & Email

Технички Преглед

Play Video

Сервис на Возила

Play Video

Последни Информации