Search

Во Гевгелиското село Серменин се одржа Off road велосипедски настан “Сите уф Серменин„

На 24.09.2023 година во Гевгелиското село Серменин се одржа Off road велосипедски настан “Сите уф Серменин„ во организација на Гевгелија Точак Клуб. На настанот на кој учество зедоа околу 150 велосипедисти кој немаше натпреварувачки карактер се возеше Off road по прекрасни предели по планината Кожув. Учесниците на настанот можеа да изберат Off road возење велосипед на кратка рута во должина од 27 км и долга рута во должина од 40 км.
АМД Гевгелија ДОО и АМД и Дичо Панов Гевгелија во рамките на Програмата за финансирање на проекти од областа на сообраќајот го подржаа одржувањето на велосипедскиот Off road настан “Сите уф Серменин„ за што како главни спонзори на настанот ни беше доделена посебна благодарница.

Технички Преглед

Play Video

Сервис на Возила

Play Video

Последни Информации